Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

Vali Sonel, “Valiliğimizin Kapısı Her Zaman Açık”

Vali Sonel, “Valiliğimizin Kapısı Her Zaman Açık”
REKLAM ALANI

Vali Sonel, “Valiliğimizin Kapısı Her Zaman Açık”
02.06.2022

 

 

 

 

 

 

Vali Tuncay Sonel, haftanın her Çarşamba günü gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantısında kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşları tek tek dinleyerek notlar alan ve talepleri çözüme kavuşturan Vali Sonel, “Vatandaşlarımız her türlü sorunlarını bizlere iletebilir. Valiliğimizin kapısı her zaman açık” dedi.

Vali Sonel, bugünkü “Halk Günü” toplantısına katılan 153 vatandaşı dinleyerek dertlerine derman oldu, hayır dualarını aldı. “Halk Günü”ne katılan vatandaşlara Ordu’nun yöresel simiti ile çay ikramında bulunan Vali Sonel, vatandaşlar tarafından kendisine iletilen sorun, şikâyet ve taleplerin çözümü için ilgili kurum ve kuruluş müdürlerine de gerekli talimatları verdi.

Halk gününe katılan vatandaşlar da, “Allah sizden razı olsun. Yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bizlere gösterdiğiniz yakın ilgi ve destek dolayısıyla çok teşekkür ediyoruz.” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Vali Tuncay Sonel, İhtiyaç sahibi vatandaşlara istedikleri gıda ürünlerini alabilmeleri için hayırseverlerin katkılarıyla sağlanan gıda kartları verildiğini ifade ederek, vatandaşların bu gıda kartları ile istediklerini marketlerden rahatlıkla alışveriş yapabilme imkanına sahip olduklarını kaydetti ve desteklerini esirgemeyen, katkı sunan hayırseverlere teşekkür etti.
Vali Sonel, bugünkü “Halk Günü” toplantısına ailesiyle birlikte gelen çocuklara da çeşitli hediyeler vererek, onları da mutlu etti.

kaynak:http://www.ordu.gov.tr/vali-sonel-valiligimizin-kapisi-her-zaman-acik

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.