Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

Ünlü Çevreci Söylemez’den Adaylık Açıklaması

Ünlü Çevreci Söylemez’den Adaylık Açıklaması
REKLAM ALANI
13.03.2023
A+
A-

Ünlü Çevreci Söylemez’den Adaylık Açıklaması

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Türkiye Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, milletvekilliği A. adaylığıyla ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

Türkiye’nin ünlü çevrecilerinden biri olarak tanınan Rıdvan Söylemez yaptığı yazılı açıklamada;

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

ÜLKE KAMUOYUNA…
Çok değerli dostlarım, arkadaşlarım, sosyal medya takipçilerim…
Son günlerde bazı medya çevrelerince şahsımın milletvekili aday adayı olacağım yönünde haber ve yorumlar yapıldığını gözlemliyorum.
Bu konuda da çok sayıda telefon ve mesajlar alıyorum.
Ancak şunu açık olarak ifade etmek isterim ki 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde hiçbir partiden aday adayı olmayacağımı kamuoyuna açıklıyorum.
Lakin bulunduğum konum ve görevim gereği hizmetlerden ve üzerinde çalıştığımız doğa, orman, çevre politikaları, hayvan hakları, iklim krizi, su ve kuraklıkla ilgili 52 ülkede devam eden görüşmeler ve projelerimize de devam edeceğim.
Ülkemiz için son derece kritik bir öneme sahip olan bu seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlısı neyse onun olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyor, seçime girecek olan tüm siyasi partilere ve adaylara başarılar diliyorum.
Son olarak, 6 Şubatta ülkemizi derinden sarsan ve 11 ili kapsayan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum.
Her zaman ve her koşulda depremden etkilenen tüm depremzedelerimizin yanında olduğumuzu kamuoyuna ilan ediyorum.
Saygılarımla…

Rıdvan Söylemez
Türkiye Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanı.

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.