Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

Toyzz Shop’tan genç ralli şampiyonu Ali Türkkan’a destek

Toyzz Shop’tan genç ralli şampiyonu Ali Türkkan’a destek
REKLAM ALANI
07.10.2021
A+
A-

Toyzz Shop’tan çocuk yaşta spora gönül vermiş olanlara tam destek…

Toyzz Shop’tan genç ralli şampiyonu Ali Türkkan’a destek

 

Toyzz Shop, Türkiye’nin rallideki genç yeteneklerinden biri olan ve ülkemize çok sayıda başarı kazandıran Castrol Ford Team Türkiye pilotu Ali Türkkan’ın destekçisi oldu. Toyzz Shop bu iş birliği ile, Ali Türkkan aracılığıyla spora ilgi duyan her yaştan çocuğa örnek bir rol model tanıtmayı amaçlıyor.

Türkiye’nin lider oyuncak markası Toyzz Shop, Ali Türkkan ile sporu ve genç sporcuları destekleyen yeni bir iş birliğine imza attı. Türk ralli sporunda önemli başarılara imza atan Ali Türkkan’ın şampiyonluk yolunda destekçisi olduğunu açıklayan Toyzz Shop, genç sporcunun önderliğinde çocuklarla birçok spor odaklı etkinliği hayata geçirmeyi planlıyor.

Başarılı sporcuya destek olmaktan dolayı gururlu olduklarını ifade eden Toyzz Shop Kurumsal Pazarlama Müdürü N. Merve Erses, “Ülkemizin yetiştirdiği en yetenekli genç ralli pilotlarından Ali Türkkan’ın şampiyonluk yolunda destekçisiyiz. Toyzz Shop’tan aldığı oyuncak arabaları yarıştırarak başarılı bir pilot olmanın hayalini kurmuş, daha 6 yaşındayken hayallerinin peşine düşmüş ve Türk sporu adına unutulmayacak başarılar elde eden bir isme destek olmak bizim için gurur verici. Ali Türkkan ile spora ilgi duyan her yaştan çocuğa; sporcu kimliği, azmi ve çalışkanlığı ile örnek bir rol model tanıtıyoruz. Balkan Ralli Kupası’nda ‘Gençler Şampiyonu’ olurken yanında olmaktan mutluluk duyduk. Avrupa ve Türkiye Şampiyonasında gerçekleştireceği ralli yarışlarında da Toyzz Shop olarak yanında olacağız. Aynı zamanda çok yakında çocukları Ali Türkkan ile buluşturacak etkinlikler de gerçekleştireceğiz. Toyzz Shop olarak sporu seven nesiller yetişmesini önemsiyoruz” dedi.

Son olarak Balkan Ralli Kupası’nı da ülkemize getiren Castrol Ford Team Türkiye pilotu Ali Türkkan ise iş birliği ile ilgili duygu ve düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: “Toyzz Shop’un desteğiyle, benim gibi spora gönül veren her yaştan çocuğa ulaşacağımıza ve onlara örnek olabilecek işler yapacağımıza yürekten inanıyorum. Balkan Ralli’sinden harika haberlerle döndük; Gençler ve İki Çeker klasmanlarında Balkan Şampiyonu olduk. Bu şampiyonluk Gençler klasmanında Türkiye’nin de ilk uluslarası başarısı. Sezon bitmiş değil hala önümüzde zorlu ve heyacanlı bir yarış programı var. Toyzz Shop ve motor sporlarını seven binlerce çocuğun heyecanı enerjimize enerji katacak.”

Toyzz Shop Hakkında: Türkiye’nin lider oyuncak markası Toyzz Shop, bugün 36 yıllık tecrübesiyle faaliyet gösteren Sunman tarafından 2001 yılında kuruldu. %100 yerli sermayeli oyuncak zinciri olan Toyzz Shop, “Oyun oynamak herkesin hakkıdır” diyerek, farklı yaş gruplarına göre çocukların duygusal ve fiziksel gelişimini olumlu yönde etkileyecek, analitik düşünmelerini sağlayacak ve pratik zekâlarını geliştirecek ürünler ile geniş bir seçenek ve fiyat yelpazesi sunmaktadır. 2001 yılından bu güne, modern oyuncak mağazacılığı anlayışını Türkiye genelinde 50’den fazla şehre ve KKTC’ye taşıyan Toyzz Shop, 2 binin üzerinde çalışanı ile sektör lideri olarak hizmetlerini sürdürmektedir.

Ali Türkkan Hakkında: 6 yaşından beri direksiyon başında olan 21 yaşındaki Ali Türkkan, spor kariyerine Türkiye’nin en köklü yarış takımı Castrol Ford Team Türkiye çatısı altında bir Red Bull sporcusu olarak devam ediyor. 2016 yılında Prokart Türkiye Dayanıklılık Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşan Ali Türkkan, 2017 yılında Türkiye Pist Şampiyonası Süper Grup Şampiyonu olarak Türkiye’nin en genç pist şampiyonu unvanınıda kazanmış oldu. Türkkan aynı sezon V1 Challenge’da da sezonu birincilikle tamamlayarak 2017 senesini çifte zaferle tamamlamış oldu. 2018 senesinde GT4 Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil eden Ali Türkkan 2019 yılında pistlerden ralliye transfer oldu. Ali daha ilk Türkiye Ralli Şampiyonası sezonunda 3 kez Genç Pilotlar birinciliği ve Yeşil Bursa Rallisi gibi zorlu bir rallide, genel klasman üçüncülüğü elde ederek yeteneğini Rallide de gösterdi. Ali Türkkan, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından Red Bull Gaming Ground çatısı altında ilk kez düzenlenen 2020 Türkiye Dijital Ralli Şampiyonası’nda da şampiyonolarak bir taraftan da iyi bir simülatör kullanıcısı olduğunuda göstermiş oldu. Son olarak Balkan Şampiyonası’nda Gençler ve İki Çeker klasmanlarında Balkan Ralli Kupası’nı ülkemize kazandırdı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.