Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

TAMMAH AŞİRETİNDEN AK PARTİ’YE TAM DESTEK

TAMMAH AŞİRETİNDEN AK PARTİ’YE TAM DESTEK
REKLAM ALANI
29.03.2024
A+
A-

TARİH 29.03.2024
İLETİ NO 131
KONU TAMMAH AŞİRETİNDEN AK PARTİ’YE TAM DESTEK

TAMMAH AŞİRETİNDEN AK PARTİ’YE TAM DESTEK

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi destek ziyaretlerini sürdüren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Havşanlı Mahallesinde düzenlenen iftar programında Tammah Aşireti mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Canpolat, “31 Mart seçimlerinde inanıyoruz ki, büyükşehirde, ilçede ve mecliste Allah’ın izniyle bu bölge bizim yanımızda olacak” dedi.

Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Haliliye Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen Başkan Mehmet Canpolat, seçim öncesi sürdürdüğü mahalle gezilerie Havşanlı Mahallesiyle devam etti. Haliliye Belediyesi Meclis Üyesi adayı Mahmut Ayniberk’in ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın yanı sıra, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar, önceki dönem Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir, 28. Dönem MHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Halil Bakış, Tammah Aşireti mensupları, muhtarlar, meclis üyeleri, teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Havşanlı Mahallesinde muhtarlar ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Mehmet Canpolat, büyük teveccühle karşılandı. Vatandaşlarla sohbet edip, talepleri dinleyen Başkan Canpolat, 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK adaylara destek istedi.

Bir 11 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

“BİZDE BEN SEN YOK, BİZ KAVRAMI ÖN PLANA ÇIKMIŞTIR”
Mahalle sakinlerinden destek sözü alan Başkan Mehmet Canpolat, teşekkürlerini ileterek yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi: “5 yıl boyunca sizlerle birlikte, Haliliye ilçemize büyükşehir belediyemiz ve hükümetimizle birlikte hizmet etmenin gururunu yaşadık. Sizler de çok şükür her zaman dün olduğu gibi bugün inanıyoruz ki, yarın da bizlerle beraber oldunuz. Çünkü biz AK Partiyiz, biz Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’daki hizmetkarlarıyız. Biz AK adaylarız, belediye başkanları olarak sürekli saha da her türlü ihtiyaçlarınızda yanında olduk, olmaya da gayret ediyoruz. Zaten bizi biz yapanda budur. Bizde ben sen yok, biz kavramı ön plana çıkmıştır. AK Parti’yiz dedik, AK Parti ailesi olarak yukarıdan aşağıya Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hizmet üstüne hizmet bırakarak, hizmet çıtasını yukarıya çıkartarak Allah’a hamd olsun gönüllerde ve dualarda yer almaya gayret ediyoruz. 31 Mart seçimlerinde inanıyoruz ki, büyükşehirde, ilçede ve mecliste Allah’ın izniyle yine bölge bizim yanımızda olacak. Buradaki muhtarlar ve Tammah Aşireti yanımızda olacaktır. Çok teşekkür ediyorum, sizleri Allah’a emanet ediyorum, sağ olun var olun.”

Bir 1 kişi, hoparlör, kalabalık, haber odası ve yazı görseli olabilir

“MEHMET CANPOLAT BAŞKANIMIZ HAKİKATEN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTI”
Birlik ve beraberlik mesajı veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Bu nedir, bu gönül sofrası, dostluk sofrası, sevgi sofrasıdır. İnsanları bir araya getiren kardeşlik sofrasıdır. İşte bu sofralar buralarda var. Biz bu insanlara hizmet ediyoruz. Biz bu insanları seviyoruz ve bu insanlarla beraberiz ve yolumuza devam ediyoruz. Mehmet Canpolat Başkanımız hakikaten gece gündüz çalıştı, bu dönem tecrübemizle, birliğimizle, beraberliğimizle, meclis üyelerimizle ve sizlerle beraber daha çok güzel işler yapacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

Bir 1 kişi, kürsü ve yazı görseli olabilir

“5 YIL BOYUNCA SİZLERE HİZMETKAR OLDULAR”
Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar ise, “Bu kadro Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren milletin dertleriyle dertlenen gecesini gündüzüne katıp Urfa’mızın ve Türkiye’mizin derdini kendisine dert edinen Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarının kadrosudur. Belediyecilikte de Zeynel Abidin Beyazgül, ilçede de Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat, 5 yıl boyunca sizlere hizmetkar oldular. İnşallah yeni dönemde sizlerin destekleri ve dualarıyla birlikte önümüzdeki 5 yılda da sizlere hizmet etmeye ve hizmetkarlık etmeye devam edecekler. Bölgemiz bugüne kadar Şanlıurfa’nın birliğinden, huzurundan, birlikteliğinden yana destek verdi. Allah hepinizden razı olsun, her seçimde AK Parti’ye ve Tayyip Erdoğan’a ve yol arkadaşlarına sahip çıktınız. Bu dönemde de desteğinizi ve dualarınızı devam ettirerek önümüzdeki dönem yine AK Kadroları Şanlıurfa’da sizlere hizmetkar olarak, belirleyeceksiniz. Ben bu duygu ve temennilerle tekrardan iştiraklerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir

“BU HİZMETKARLIĞIMIZLA DEVAM EDECEĞİZ”
Önceki dönem Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu da, “Hizmet AK Parti’de, hizmet Zeynel Abidin Beyazgül beyde, hizmet Mehmet Canpolat’ta makamlara geldik, sizlere hizmetkar olduk. Bu hizmetkarlığımızla devam edeceğiz. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.

Bir 5 kişi, ateş, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Vatandaşlardan destek sözü alan Başkan Canpolat, mahalle sakinleriyle çekilen hatıra fotoğraflarının ardından bölgeden ayrıldı.

 

Değerli Basın Mensupları;

 

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

 

İnternet siteleri için link;

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.