Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

MEHMET NURİ SAMANCI `DAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

MEHMET NURİ SAMANCI `DAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
06.03.2023
A+
A-

SERVET SAMANCI –YUSUF SAMANCI –KENAN AYDEMİR – AĞRI

Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Kadınların özgürlük ve eşitlik mücadelesi açısından, çok önemli ve anlamlı bir gün olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, çeşitli etkinliklerle kutluyoruz.

Milli Mücadele yıllarında bazen sırtında cephane taşıyan bazen ise en ön cephelerde savaşan Türk kadınına cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın” diyerek dünyada birçok Avrupa ülkesinden önce seçme ve seçilme hakkını vermiştir. “Cennet anaların ayağı altındadır” diyen dinin mensubu olarak, kadınlarımızın önce ailede, sonra toplumda hayatın her alanında daha etkin rol alması, hak ettiği değeri görmesi ve yaşamımızda daha fazla söz sahibi olması için toplumun her ferdine görev düşmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Türk Kadınının, dünya var oldukça toplumdaki hak ettiği saygın yerini her zaman koruyacağına olan inancımı belirterek, tüm kadınların “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nü en içten dileklerimle kutlar, sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.