Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN GENÇLERE BİLİM GEZİSİ

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN GENÇLERE BİLİM GEZİSİ
REKLAM ALANI
18.12.2022
A+
A-

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN GENÇLERE BİLİM GEZİSİ

Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Şanlıurfa Haliliye Belediyesi tarafından yazılım, havacılık, uzay bilimi ve mühendislik alanında düzenlenen teknik gezide, öğrenciler Ankara’da HAVELSAN, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) ve gök bilim merkezini ziyaret etti.

 

 

 

Ziyarette öğrencilerle birlikte olan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, bilim ve teknoloji alanında gençlerin donatılması için var güçleriyle çalışacaklarını kaydetti.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Haliliye Kaymakamlığının koordinesinde Haliliye Belediyesi ve Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün iş birliğiyle Teknofest ile düzenlenen bilgi yarışmalarında dereceye giren öğrenciler için Ankara’ya gezi düzenlendi. Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın da katıldığı teknik gezide, öğrencilerin yazılım, havacılık, uzay bilimi ve mühendislik alanında bilgi sahibi olması sağlandı. HAVELSAN ve TUSAŞ’ı ziyaret eden öğrenciler, mühendisler tarafından bilgilendirildi. Burada mühendislik alanında yapılan çalışmaları görme fırsatı bulan öğrenciler, daha sonra Ali Kuşçu Gökbilim Merkezine geçti. Öğrenciler burada da havacılığa dair bilgiler aldı.
Öğrencilerle akşam programda bir araya gelen Başkan Mehmet Canpolat, geleceğin teminatı olan gençlerin bilimle donatılması için var güçleriyle çalışacaklarının altını çizdi. Öğrencilere yönelik “Sizlerin gözündeki o ışıltı, o dünyanız, o ufkunuzdan dolayı Haliliye Belediye Başkanı olarak sizlere şükranlarımı arz ediyorum” diyen Başkan Canpolat, “Şu felsefeyle çalıştığımızı söyleyip bitireyim.

 

 

 

Öncelikle gençliğe yatırım, geleceğe yatırımdır felsefesiyle hareket ediyoruz. Bizler genç kardeşlerimizle ilgili adım atarken 2019 yılında şunu söylemiştim; geleceğin bilim adamları Şanlıurfa’dan, Haliliye’den çıkacaktır diyordum ve bu doğrultuda da çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bir 1 kişi görseli olabilir
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ise yaptığı konuşmada öğrencilere tecrübe paylaşımında bulunup, Haliliye Belediyesi ile kardeş belediye olduklarının altını çizdi.

Bir 12 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

Bir 3 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Bir 3 kişi görseli olabilir

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.