Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

Büyükşehir Doğadaki Sahipsiz Hayvanlara Yem Bırakıyor

Büyükşehir Doğadaki Sahipsiz Hayvanlara Yem Bırakıyor
REKLAM ALANI
22.12.2021
A+
A-

Büyükşehir Doğadaki Sahipsiz Hayvanlara Yem Bırakıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, yoğun kar yağışı ile birlikte yem bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının aç kalmaması için beslenme alanlarına daha sıklıkla yiyecek bırakıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Onlar bizim doğal hayattaki dilsiz dostlarımız. Büyükşehir olarak ağırlaşan kış şartlarında her zamanki gibi dostlarımızı yalnız bırakmayarak şefkat elimizi uzatıyoruz.” dedi.
Konya Büyükşehir Belediyesi, yoğun kar yağışından etkilenen sokak hayvanlarının aç kalmamaları için şefkat elini uzatıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ağırlaşan kış şartlarında yem bulmakta zorlanan doğal hayattaki başıboş kedi ve köpekler ile kuşları yalnız bırakmayarak yemleme çalışmalarını artırdıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerin şehir genelinde hayvanların beslenme alanlarına yemler bıraktığını kaydeden Başkan Altay, “Onlar bizim doğal hayattaki dilsiz dostlarımız. Sevgi ve merhamet şehri Konya’mızda Büyükşehir olarak dostlarımızı her zaman olduğu gibi yalnız bırakmayarak şefkat elimizi uzatıyoruz. Yoğun kar yağışının olduğu bu günlerde vatandaşlarımızın da evlerinde artan yiyecekleri sokaktaki sahipsiz havyanlar için uygun noktalara bırakmalarını rica ediyorum.” diye konuştu.

kaynak:https://www.konya.bel.tr/haberayrinti.php?haberID=8292

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.