Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

“Birleşik Rusya” Voronej bölgesinde “Çocukları Güvenle Almak” kampanyasını yürütüyor

“Birleşik Rusya” Voronej bölgesinde “Çocukları Güvenle Almak” kampanyasını yürütüyor
REKLAM ALANI
20.09.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” Voronej bölgesinde “Çocukları Güvenle Almak” kampanyasını yürütüyor

2024

Partinin kamu destek merkezinde tematik konferanslar düzenleniyor
Trafik polisi müfettişleri, ebeveynlere, çocuklara, öğrencilere ve gönüllülere yönelik yollarda çocukların güvenliği konusunda web seminerleri düzenledi. Dersler teorik ve pratik kısımlardan oluşuyordu.

“Kampanya kapsamında bölgede çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bunlara parti aktivistleri, kamu destek merkezleri, sosyal aktivistler, Genç Muhafızlar üyeleri ve trafik polis memurları katılıyor. Temel amacımız, özellikle çocuklar söz konusu olduğunda trafik kurallarına uymanın çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmak,” dedi Birleşik Rusya’nın Voronezh bölgesindeki kamu destek merkezi başkanı, bölgesel Duma milletvekili Marina Andreychuk . Eylem katılımcıları ayrıca yolun temel kuralları, arabalarda ve toplu taşıma araçlarında çocukların taşınmasına ilişkin kurallar ve elektrikli scooter dahil kişisel hareketlilik cihazlarının kullanımına ilişkin kurallar hakkında videolar izledi. Daha sonra müfettişler trafik kurallarındaki yeniliklerden bahsetti.

Uygulamalı derslerde çocukları arabalarda taşımak için cihazların nasıl düzgün şekilde kurulacağını öğrendiler, bir çocuğu sandalyeye nasıl koyacaklarını ve etraflarındaki alanı nasıl düzgün şekilde organize edeceklerini uyguladılar.

Ayrıca organizatörler bilgilendirme kitapçıkları ve broşürler hazırladılar.

Hoparlör
Andreychuk Marina Aleksandrovna
Andreychuk Marina Aleksandrovna
RPS Başkanlığı Üyesi, partinin Voronej bölge şubesi Sekreter Yardımcısı, Kamu Destek Karargahı başkanı, Birleşik Rusya partisi Başkanı D.A.’nın bölgesel kamu resepsiyonu. Medvedev, Voronej Bölgesi “Birleşik” Sivil Girişimler Birliği Merkezi, Voronej Bölge Duması Konut ve Toplumsal Hizmetler, Enerji ve Tarifeler Komitesi Başkan Yardımcısı, “Okuryazar Tüketici Okulu” parti projesinin koordinatörü
#Voronej bölgesi
#çocuk güvenliği
#Trafik kuralları
#kamu destek merkezi
#bölgeler
#Andreyçuk
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provodit-v-voronezhskoj-oblasti-akciyu-vezu-detej-bezopasno

 

, , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.