Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

Birleşik Rusya, Moskova’dan yeni bölgelere askeri hastane yardımı gönderdi

Birleşik Rusya, Moskova’dan yeni bölgelere askeri hastane yardımı gönderdi
REKLAM ALANI
08.12.2023
A+
A-

Birleşik Rusya, Moskova’dan yeni bölgelere askeri hastane yardımı gönderdi

2023,

Kargonun toplanması ve sevk edilmesinde belediye milletvekilleri, girişimciler, okullar ve öğrenci velileri görev aldı.
Birleşik Rusya’nın Sokol bölgesindeki yerel şubesi, belediye milletvekilleri ve aktif sakinlerle birlikte cepheyle ilgili bir dizi ürün düzenledi: kışlık eldivenler, sıcak tutan çoraplar ve takım elbise, şapkalar, ısıtıcı yastıklar ve ateş düşürücü ilaçlar.

“İnsani misyonda iş dünyası ve sivil toplum temsilcilerinin yer alması önemli. Bu, cepheye yardım etmek için yeteneklerimizi etkili bir şekilde kullanmamızı sağlıyor. Birleşik Rusya bölge şubesi sosyal girişimlere bilgi ve organizasyonel destek sağlıyor” dedi. Ö. Moskova’nın Kuzey Bölgesi Birleşik Rusya’nın yerel şubesinin İcra Sekreteri Sergei Vyshnepolsky .

Toplanan tüm eşyaların insani konvoy halinde yeni bölgelerdeki hastanelere gönderildiğini sözlerine ekledi.

Yerel şubenin genel sekreteri, “SVO’nun başlangıcından bu yana partinin ilçe şubesi, belediye milletvekilleri ve sivil toplum, önden gelen talebi, adamlarımızı desteklemek için harekete geçenlerin ihtiyaçlarını birlikte izliyorlar” dedi. Sokol bölgesindeki Birleşik Rusya, Ekaterina Kornilova .

Özel operasyonun ilk gününden itibaren Birleşik Rusya, Donbass’ın tahliye edilen sakinlerinin yanı sıra LDPR, Kherson ve Zaporozhye bölgelerinde kalanlara kapsamlı yardım sağlıyor. Partinin bölge şubeleri şimdiden yeni bölgelere gıda ve hijyen ürünlerinden ilaç ve tıbbi ekipmana, inşaat malzemeleri ve ev aletlerine kadar 80 bin tondan fazla insani yardım malzemesi teslim etti.

Kuzey Askeri Bölge’nin başlangıcından bu yana Birleşik Rusya cepheye yardım sağlıyor. Ön saflardaki savaşçılar için özel ekipman, quadcopter, drone, iletişim ekipmanı, termal görüntüleme cihazı ve ekipman alımı için 10 milyardan fazla ruble toplandı.

Hoparlör
Vyshnepolsky Sergey Vladimirovich
Vyshnepolsky Sergey Vladimirovich
Moskova Kuzey İdari Bölgesi Partisinin yerel şubesinin Birinci Genel Sekreter Yardımcısı, Levoberezhny bölgesinin 1 Nolu PA Partisi Sekreteri
#Moskova
#Vyshnepolsky
#Kornilova
#bölgeler
#askeri personele yardım
#SVO katılımcılarına yardım
#askeri hastane
#ilaçlar
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-otpravila-pomosh-dlya-voennyh-gospitalej-v-novye-regiony-iz-moskvy

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.