Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

Birleşik Rusya aktivistleri, “Bakım Yakın” kampanyası kapsamında ülke genelinde 3 binden fazla iyilik gerçekleştirdi

Birleşik Rusya aktivistleri, “Bakım Yakın” kampanyası kapsamında ülke genelinde 3 binden fazla iyilik gerçekleştirdi
REKLAM ALANI
17.10.2023
A+
A-

Birleşik Rusya aktivistleri, “Bakım Yakın” kampanyası kapsamında ülke genelinde 3 binden fazla iyilik gerçekleştirdi

2023,

Yaşlılar Günü’ne ithaf edildi
Hafta boyunca, “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” aktivistleri, partinin milletvekilleri ve destekçileri – 10 binden fazla kişi – ülke çapında yaşlı nesilleri ve engellileri ziyaret etti, onlara ev ve ev işlerinde yardım sağladı. : Temizlediler, pencereleri sildiler, alışveriş getirdiler, bölgedeki özel evlerin çevre düzenlemesini yaptılar. Pek çok emekliye hukuki yardım da sağlandı: Devlet hizmetlerinden ve yardımlarından yararlanmaları konusunda tavsiyelerde bulunuldu ve boş zaman fırsatları anlatıldı.

“ Yaşlı Nesil ” parti projesi, yaşlı vatandaşların kalitesini ve yaşam beklentilerini iyileştirmeyi, onların aktif uzun ömürlülüğü ve kendini gerçekleştirmesi için koşullar yaratmayı amaçlıyor. Parti projesi katılımcıları, yaşları veya sağlık durumları nedeniyle dışarıdan yardıma ihtiyaç duyan bekar emeklilere yardım etmeye büyük önem veriyor. Bu amaçla geronto-gönüllülüğü geliştiriliyor, çeşitli sosyal projeler uygulanıyor, uzun vadeli bakım başlatılıyor ve yeni tipte konforlu pansiyonlar inşa ediliyor,” diye vurguladı “Eski Nesil” partisinin federal koordinatörü proje, Federasyon Konseyi Federal Yapı, Bölgesel Politika, Yerel Yönetim ve İşler Komitesi’nin ilk başkan yardımcısı Severa Galina Karelova .

Birleşik Rusya Genç Muhafızlarının Kostroma bölge şubesi, Oktyabrsky Gerontoloji Merkezi’nde bir şenlik etkinliği düzenledi. 63 No’lu Anaokulu öğrencilerinden misafirlere hediyeler verildi.

Tula Genç Muhafızları, emekli Nina Grigorievna Mikhailina’nın yerel bölgesini temizlemesine, garajı sökmesine yardım etti ve ona bir yiyecek paketi getirdi. Yelabuga’dan aktivistler, gaziler Roza Georgievna Sharipova ve Ilsiyara Khazievna Dolgova’nın eğitimine yardım etti: evlerinin pencerelerini yıkadılar, mobilyaları monte ettiler ve çatıyı onardılar.

Rostov-on-Don’da MGER aktivistleri bahçenin çevre düzenlemesini yaptı ve emekli Vera Fedorovna Kulyngina’nın yaşadığı özel evin temizlenmesine yardım etti , yiyecek getirdi ve ön cephedeki asker Boris Viktorovich Zolotarev’in temizliğini yaptı .

“Bakım Yakınlarda” kampanyası, yeni bölgeler de dahil olmak üzere Rusya’nın neredeyse tüm bölgelerini kapsayacak şekilde gerçekten büyük bir hale geldi. Ancak yardımlar sadece Yaşlılar Günü ile bitmiyor. Birçok emeklinin buna sürekli ihtiyacı var. Aktivistlerimiz her an ihtiyacı olanlara destek sağlamaya hazır” dedi Devlet Duma Çalışma, Sosyal Politika ve Gaziler İşleri Komitesi üyesi Ekaterina Stenyakina .

Hoparlör
Karelova Galina Nikolaevna
Karelova Galina Nikolaevna
Federal parti projesi “Eski Nesil” koordinatörü, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı, federal yapı, bölgesel politika, yerel yönetim ve Kuzey İşleri
#Karelova
#Stenyakina
#Eski jenerasyon
#partiprojeleri
#bölgeler
#İyilik Rölesi
#GoodDeedEn İyi Hediye
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/aktivisty-edinoj-rossii-sovershili-bolee-3-tysyach-dobryh-del-po-vsej-strane-v-ramkah-akcii-zabota-ryadom

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.