Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

BAŞKENTİN EN BAŞARILI DOKTORU OP. DR. SERTAÇ ŞEN

BAŞKENTİN EN BAŞARILI DOKTORU OP. DR. SERTAÇ ŞEN
REKLAM ALANI
05.05.2024
A+
A-

BAŞKENTİN EN BAŞARILI DOKTORU OP. DR. SERTAÇ ŞEN

Gen Art Tüp bebek ve üreme Biyoteknolojisi merkezinde özellikle genetik kontrollü tüp bebek ve zor vakalar dediğimiz tekrarlayan tutunma başarısızlığı ile düşükler gibi hasta grupları konusunda tecrübelendik Ayrıca döllenme problemi yaşanmış vakalar için muhtemelen gidilecek tek yer veya son nokta diyebiliriz OP. Dr. Sertaç Şen başarılı çalışmalarından dolayı Yurt içinden ve Yurt dışından hastaların gözdesi durumda.

Açıklama yok.

Yapmış olduğu başarılarından dolayı Mutlu Ailelerin her zaman takdirini ve teşekkürünü alan başarılı Doktor OP. Dr. Sertaç Şen Son olarak CG Medya Group Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Gider ve eşi Gamze Ünal Gider Tarafından Teşekkür etmesinden dolayı. OP. Dr. Sertaç Şen Amacımız insanların ve ailelerin mutlu olması için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz dedi.

Açıklama yok.

OPR. DR. SERTAÇ ŞEN

Açıklama yok.

1972 Yılında Kütahya’da doğdu. İlköğrenimini Samsun’da tamamladı. Samsun 19 Mayıs Lisesinden 1989 yılında mezun oldu. Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Tıp fakültesini 1996 yılında bitirdi. Genel Kurmay Özel kuvvetler komutanlığında 2 yıl süre ile tabip olarak çalıştı.

Açıklama yok.

1999-2003 yılları arasında GATA Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde ihtisas yaparak, kadın hastalıkları ve doğum uzmanlığını aldı. Mecburi hizmetini Erzurum Mareşal Çakmak Askeri hastanesinde klinik şefi olarak yaptı. Daha sonra İstanbul Gümüşsuyu Askeri hastanesinde görev yaptı. 2005 yılında TSK ‘dan ayrılarak Erzurum şifa hastanesinde tüp bebek üzerine çalışmaları oldu. Memorial hospital ve Bornova Şifa Hastanesinde IVF eğitim süreçleri geçirdikten sonra Ankara üniversitesi IVF merkezinden tüp bebek sertikasını aldı.

Açıklama yok.

Halen Gen Art Tüp bebek ve üreme Biyoteknolojisi merkezinde görevine devam etmektedir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.