Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

Azerbaycan müzik piyasasındaki başarılarıyla göz dolduran Wediacorp

Azerbaycan müzik piyasasındaki başarılarıyla göz dolduran Wediacorp
REKLAM ALANI
02.11.2021
A+
A-

Wediacorp Azerbaycan yeni ofisinde

Wediacorp Azerbaycan, yeni ofisini kıymetli partnerleri; Şebnem Tovuzlu, Bahar Lətifqızı, Novruz Usta, Sura İskenderli, Lil Orxan, Arzu Qarabağlı, Ruslan Seferoglu, Ali Pormehr, Aqşin Fateh, Samira Efendi, Nazli Rzayeva, Nuru Khalil ve Azerbaycan’ın en sevilen içerik üreticileri & tv kanallarının katılımıyla görkemli bir törenle açtı.

Yaklaşık beş yıldır Azerbaycan’da faaliyet gösteren Wediacorp şirketi, başta YouTube olmak üzere; Google, Facebook ve Dailymotion platformlarında partnerlik hizmetinin yanı sıra; içerik koruma, reklam, dijital pazarlama, müzik yapım ve dağıtım konularında da hizmet veriyor.

Azerbaycan müzik piyasasındaki başarılarıyla göz dolduran Wediacorp; YouTube Music, Apple Music, Spotify ve Deezer gibi uluslararası müzik uygulamalarının resmi iş ortağı olarak bu alanlarda sanatçıların dijital dünyadaki tüm ihtiyaçlarını büyük bir profesyonellikle yönetiyor.
Dijital strateji ajansı kavramını tüm yetkinliğiyle ele alan Wediacorp, görsel ve işitsel tüm içeriklerin doğru stratejilerle yürütülmesini sağlamak için işinde yetkin ve profesyonel bir ekiple çalışıyor. Doğru stratejilerle partnerlerinin büyümesini sağlayan şirket, dijital çağın gereksinimlerini karşılamak için tüm sistemini yeniledi ve yeni ofisine geçti.

Basının yoğun ilgi gösterdiği açılışta, Azerbaycan’ın kıymetli sanatçıları Wediacorp şirketinin kendilerine sağladığı hizmetten oldukça memnun olduklarını ifade ettiler. Wediacorp Holding Şirketler Grubu Kurucusu Funda Şen Azerbaycan pazarının büyük bir potansiyeli olduğunu belirterek elde ettikleri bu başarının paylaştıkça artacağını ifade etti.

MUSTAFA DENİZ -İSTANBUL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.