Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

Vali Sonel,”Vatandaşlarımıza Kapımız Açık”

Vali Sonel,”Vatandaşlarımıza Kapımız Açık”
REKLAM ALANI

Vali Sonel,”Vatandaşlarımıza Kapımız Açık”
31.03.2022
Vali Sonel,”Vatandaşlarımıza Kapımız Açık”

Vali Tuncay Sonel, yaşadıkları sorunları ve taleplerini iletmek üzere kendisiyle görüşme talebinde bulunan vatandaşları dinlemek ve dertlerine çözüm bulmak amacıyla her hafta Çarşamba günleri düzenlediği “Halk Günü” toplantısında vatandaşlarla bugün de bir araya geldi.

Valilik toplantı salonunda, Vali Tuncay Sonel başkanlığında gerçekleştirilen “Halk Günü”toplantısında ilgili kurum amirleri de hazır bulundu.

Her “Halk Günü” toplantısında olduğu gibi ilk olarak çocukları sevindiren ve onlara oyuncak ve kitap hediye ederek mutlu olmalarını sağlayan Vali Sonel, daha sonra toplantıya katılan vatandaşların sorun, şikayet ve isteklerini dinledi.

229 vatandaşlarımızla tek tek görüşen Vali Sonel, kendisine iletilen iş, sağlık ve bireysel ekonomik sıkıntılarının çözümü noktasında destek isteyen vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek, belirtilen sorunların çözüme kavuşturulması konusunda kurum amirlerine talimat verdi.

Vali Tuncay Sonel toplantıda yaptığı konuşmada, kendisiyle görüşerek sorun, sıkıntı ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşların isteklerini en kısa sürede yerine getirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Vatandaşları mutlu etmek ve yüzlerindeki tebessümün sebebi olmak için gayret sarf ettiklerini belirten Vali Sonel, “Devletimizin kapısı herkese açık. Bu şehirde kim bizlerle görüşmek, buluşmak ve konuşmak istiyorsa, bizlere rahatlıkla ulaşabilir. Halk günü toplantılarımızda da vatandaşlarımızın bize iletmek istediği her türlü sorun, sıkıntı, taleplerini dinliyor ve çözüm bulmaya çalışıyoruz. Hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahiplerine gıda kartları yardımında bulunuyoruz. Böylece vatandaşlarımıza devletimizin şefkatini göstermeye çalışıyoruz. Onların mutluluğu her şeye değer” diye konuştu.

“Halk Günü”ne katılan vatandaşlar ise kendileriyle yakından ilgilenen ve ilettikleri sorun, sıkıntı ve taleplerine karşı duyarlı davranmasından dolayı Vali Tuncay Sonel’e teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak:http://www.ordu.gov.tr/vali-sonelvatandaslarimiza-kapimiz-acik

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.