Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

Vali Sonel, “Devletimiz Her Zaman Vatandaşımızın Yanındadır”

Vali Sonel, “Devletimiz Her Zaman Vatandaşımızın Yanındadır”
REKLAM ALANI

Vali Sonel, “Devletimiz Her Zaman Vatandaşımızın Yanındadır”
28.07.2022

 

 

 

 

 

 

 

 

Vali Tuncay Sonel, her hafta düzenlediği “Halk Günü” toplantıları kapsamında bugün de vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü”ne ayıran Vali Sonel, bugün de vatandaşların sorun, şikayet ve taleplerini dinledi.

Kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarında bugün 278 kişiyi tek tek dinleyen Vali Sonel, vatandaşların hatırlarını sordu ve ilettikleri talepleri çözüme kavuşturmak için çaba sarf etti.
Vali Tuncay Sonel’in yakın ilgi ve desteği dolayısıyla çok mutlu olduklarını belirten vatandaşlar, “Allah devletimizden, Sayın Valimizden razı olsun. Sayın Valimize çok rahat ulaşabiliyor, sorun ve taleplerimizi iletebiliyoruz” diyerek, Vali Tuncay Sonel’e hayır dualarını eksik etmediler, teşekkürlerini sunarak, memnuniyetlerini ifade ettiler.

İş, sağlık, yardım gibi vatandaşlar tarafından iletilen tüm taleplere gereken hassasiyetin gösterildiğinin altını çizen Vali Sonel, “Devletimiz her zaman vatandaşımızın yanındadır. Alışveriş kartı, gıda kolisi, sağlık yardımı gibi her türlü desteği yapıyoruz. Amacımız, halk günü toplantılarına katılmak amacıyla Valiliğimize kadar gelen yöre insanlarımızı evlerine mutlu göndermek, devletimizin güler yüzünü, şefkatini göstermektir” dedi.

Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü” toplantılarında özellikle yaşlı, çocuklu ve uzak ilçelerimizden gelen vatandaşlarımıza öncelik vermeye özen gösterirken, aileleri ile birlikte gelen çocuklara da çeşitli oyuncaklar vererek onları sevindiriyor.

kaynak:http://www.ordu.gov.tr/vali-sonel-devletimiz-her-zaman–vatandasimizin-yanindadir

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.