Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

Vali Sonel, Bugün de Korgan İlçemizi Ziyaret Etti

Vali Sonel, Bugün de Korgan İlçemizi Ziyaret Etti
REKLAM ALANI

Vali Sonel, Bugün de Korgan İlçemizi Ziyaret Etti
02.06.2022

 

 

Vali Tuncay Sonel, bugün Korgan ilçesine giderek, ziyaret, temas ve incelemelerde bulundu.

İlk olarak Korgan Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, burada Kaymakam Mikail Ersöz, Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sinan Gönaylı, İlçe Emniyet Amiri Ömer Faruk Dicel, Yazı İşleri Müdürü Hatice Durak ve bazı kurum yöneticileri tarafından karşılandı.

Daha sonra Kaymakamlık Makamına geçen Vali Tuncay Sonel, bir süre önce Korgan Kaymakamlığı görevine başlayan Kaymakam Mikail Ersöz’e hayırlı olsun ve başarı dileğinde bulundu.

Vali Sonel, ziyarette Kaymakam Ersöz’den, ilçenin sorunları, ihtiyaçları ve devam eden yatırımlarımın son durumları hakkında bilgi aldı.

Vali Tuncay Sonel, Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni de ziyaret ederek, otizm ve zihinsel engelli çocukların eğitim gördüğü sınıfları dolaştı, öğrencilere çeşitli oyuncaklar vererek sevindirdi. Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde görev yapan öğretmenlerin hal ve hatırlarını da soran Vali Sonel, öğretmenlerin kutsal bir meslek icra ettiklerini ifade ederek, teşekkür etti.

Vali Tuncay Sonel, daha sonra Korgan Belediye Başkanlığına geçerek, Başkan Tuncay Kiraz’dan belediyenin çalışmaları, hizmetleri ve projeleri hakkında bilgiler aldı.

Vali Tuncay Sonel, ziyaret, temas ve incelemelerde bulunmak amacıyla gittiği Korgan İlçesinde Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Sezai Uçarmak’ın amcası Abdullah Uçarmak’ın cenaze namazına da katılarak, ailesine ve yakınlarına taziyelerini iletti.
https://www.tccb.gov.tr/

kaynak:http://ordu.gov.tr/vali-sonel-bugun-de-korgan-ilcemizi-ziyaret-etti

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.