Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

TURAN TEŞKİLATI GENEL BAŞKANI NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

TURAN TEŞKİLATI GENEL BAŞKANI NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
REKLAM ALANI
15.03.2023
A+
A-

Turan Teşkilatı Genel Başkanı 26 Safires Group Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Yürüksoy, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Turan Teşkilatı Genel Başkanı Neslihan Yürüksoy, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bugün mazisi insanlık tarihi ile başlayan milletimizin, üzerinde yaşadığı toprakları vatan yapma, milli varlığımızı sürdürme, bağımsızlık, insanlık ve barış ideali uğruna verdikleri mücadelenin, Çanakkale’de ete ve kemiğe büründüğü bir zaferin yıldönümünü hep birlikte, milletçe yad etmenin heyecan ve gururunu yaşıyoruz.

Çanakkale Zaferi, mücadeleleri ile adlarını tarihe altın harflerle yazdıran şehitlerimizin yüreğimizde yaktığı ateşin adıdır. Bu ateş, her türlü tehdide karşı vereceğimiz mücadelede sarsılmaz ve tükenmez gücümüze ebedi kaynak teşkil edecektir. Milletçe şunun farkındayız ki; Çanakkale’de ve diğer savaş alanlarında dökülmüş olan şehit ve gazilerimizin kanları, hala ülkemizin savunması için bizlere çok büyük bir motivasyon sağlamaktadır. Emsalsiz mücadeleleri neticesinde şehitlerimizin kanları ile çizdikleri bu vatan topraklarına ve bıraktıkları değerlere aynı inanç, aynı azim ve aynı kararlılıkla sahip çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, ulusumuzun birlik ve beraberliğini, Cumhuriyetimizin temel niteliklerini değiştirerek emellerine ulaşmak isteyen dış güçlerin ve onların ülkemiz içindeki taşeronlarının oyunlarına gelmemenin ve bunlarla mücadele etmenin her şeyden önce yüz binlerce şehidimize karşı milli sorumluluğumuz olduğunu asla aklımızdan çıkartmıyoruz. Hatta bugün hür ve bağımsız olarak yaşadığımız bu topraklara çok kolay sahip olmadığımızın bilincinde olarak, şehitlerimizin emanetini geleceğe ve daima yükseklere taşıma kararlığımızın her geçen gün daha da güçlendiğini ifade etmek isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi´nin 108. yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü´nde bu toprakları bize vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.