Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

Lugansk’ta, “Yeni Okul” parti projesinin bir parçası olarak, SVO mezunu bir katılımcının onuruna bir Kahraman Masası açıldı.

Lugansk’ta, “Yeni Okul” parti projesinin bir parçası olarak, SVO mezunu bir katılımcının onuruna bir Kahraman Masası açıldı..

Lugansk’ta, “Yeni Okul” parti projesinin bir parçası olarak, SVO mezunu bir katılımcının onuruna bir Kahraman Masası açıldı.
REKLAM ALANI
26.10.2024
A+
A-

Lugansk’ta, “Yeni Okul” parti projesinin bir parçası olarak, SVO mezunu bir katılımcının onuruna bir Kahraman Masası açıldı.
2024

Adını taşıyan 16 numaralı okula kuruldu. P.B. Luspekeva
Kahramanın masasına Mikhail Kostev’in adı verilmiştir . Rubezhnoye, Lisichansk ve Severodonetsk’in kurtarılmasına katıldı. 14 Mart 2023’te meslektaşlarının hayatını kurtarırken Vesyoloye (DPR) köyü bölgesinde kahramanca hayatını kaybetti. Ölümünden sonra Cesaret Nişanı ile ödüllendirildi.

“Bu okulda Kahraman Masası’nın açılmasını başlatanlar Askeri Askeri Bölge mensupları, meslektaşlarıydı. Okulların projeye giderek daha fazla dahil olması ve öğrencilerin hemşerilerinin başarılarını öğrenme ve onlardan örnek alma fırsatına sahip olması güzel,” dedi Lugansk Şehir Bölge Konseyi başkan yardımcısı ve küratörü Veronica Bova ” LPR’deki Kahramanın Masası” projesi .

Birleşik Rusya’dan LPR Halk Konseyi yardımcısı ve “Yeni Okul” parti projesinin bölgesel koordinatörü Oleg Koval’a göre , cumhuriyet genelinde masaların açılması öğrencilerin Anavatan’ın tarihi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmasına yardımcı oluyor.

“Büyük çocukların küçüklere Kahramanları anlatması, onlara vatanseverlik ruhunu ve ülkeye değerli hizmeti aktarması için bir hafıza geleneği yaratmak önemlidir. Halihazırda yüzlerce masa açıldı, bölgemiz bu konuda liderlerden biri” diye konuştu.

Birleşik Rusya’nın ” Yeni Okul ” parti projesi kapsamında başlattığı “Kahramanın Partisi” eğitim projesinin, okul çocuklarına yiğit bir eylemde bulunan ve kişisel cesaret gösteren yurttaşlar hakkında erişilebilir bir biçimde anlattığını hatırlayalım. Okul sıralarında, kahramanlar hakkında bilgi içeren resmi portala bağlantı içeren, mobil cihazlar için bir QR kodu bulunmaktadır. Böyle bir masada oturma hakkı, öğrencilere çalışmalarında mükemmellik ve okul yaşamına aktif katılım için verilmektedir.

Hoparlör
Bova Veronika Anatolevna
Bova Veronika Anatolevna
LPR Devlet Kurumu Müdür Yardımcısı “Lugansk Genel Eğitim Kurumu – Ortaokul No. 13”
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#bölgeler
#Koval
#partiprojeleri
#YeniOkul
#MasaKahramanı
#SVO katılımcıları
#vatanseverlik
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-luganske-po-partproektu-novaya-shkola-otkryli-partu-geroya-v-chest-vypusknika-uchastnika-svo

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.