Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

HALİLİYE’DE KİLİTLİ BETON PARKE DÖŞEME ÇALIŞMALARI TAM NOT ALIYOR

HALİLİYE’DE KİLİTLİ BETON PARKE DÖŞEME ÇALIŞMALARI TAM NOT ALIYOR
REKLAM ALANI
10.09.2023
A+
A-

TARİH 10.09.2023
İLETİ NO 218
KONU HALİLİYE’DE KİLİTLİ BETON PARKE DÖŞEME ÇALIŞMALARI TAM NOT ALIYOR
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K. Adı= basin Şifre= 123987

HALİLİYE’DE KİLİTLİ BETON PARKE DÖŞEME ÇALIŞMALARI TAM NOT ALIYOR

Bir yazı görseli olabilir

Şanlıurfa Haliliye’de üstyapı hizmetleriyle mahallelerin çehresini değiştiren Fen İşleri Müdürlüğü, Mehmetçik Kırsal Mahallesinde yürüttüğü kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yolları konforlu hale getiriyor.

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki sıcak asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol açma, yapım, bakım ve onarım çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla çalışmalarını periyodik olarak yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan ilçenin yol ağını genişletiyor bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarım çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Çalışmalarını merkez ve kırsal ayrımı yapmadan sürdüren ekipler, Mehmetçik Kırsal Mahallesinde tamamladığı kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla mevcut yollardaki konforu her geçen gün artırıyor. Fen İşleri ekiplerinin özverili çalışmasıyla kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla hizmete sunulan yeni yollar, mahalle sakinlerinden tam not alıyor. Yenilenen yollar ile ulaşımın rahatladığını ifade eden mahalle sakinleri, hizmetlerinden ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve kısa sürede yolları tamamlayan ekiplere teşekkürlerini iletti.

Bir 3 kişi, anıt ve yazı görseli olabilir

Öte yandan, Fen İşleri Müdürlüğü’nün merkez ve kırsal mahallerde yürüttüğü yol çalışmalarının ise ihtiyaca yönelik olarak devam edeceği kaydedildi.

 

Değerli Basın Mensupları;

 

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

 

İnternet siteleri için link;

 

FTP Adresimiz:

Sunucu: 213.14.45.58

Kullanıcı adı: basin

Şifre: 123987

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.