Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’ndan Toprak Razgatlıoğlu’na Tebrik Telefonu

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’ndan Toprak Razgatlıoğlu’na Tebrik Telefonu
REKLAM ALANI
22.11.2021
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası’nda 2021 sezonunun şampiyonu olan Toprak Razgatlıoğlu’nu telefonla arayarak kutladı.

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası’nda, 2021 yılı dünya şampiyonu olan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu’nu telefonla arayarak tebrik etti. Şampiyonada gösterdiği başarılı performansla büyük bir gurur yaşadıklarını kaydeden Bakan Kasapoğlu, milli sporcuya gelecek organizasyonlarda başarılar diledi.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Spor Toto Spor Kulübü sporcusu Toprak Razgatlıoğlu için tebrik mesajı da yayımlayan Bakan Kasapoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Endonezya’da düzenlenen Dünya Superbike Şampiyonası’nda 2021 yılının şampiyonu olarak tarihi bir başarıya imza atan Toprak Razgatlıoğlu’nu yürekten kutluyorum. Milli sporcumuz, böylesine büyük ve anlamlı bir başarıyla kendini bir kez daha ispatlayarak; Türk sporunun yükselen başarısını bir kez daha gösterdi. Sporda ‘marka ülke’ olması yolunda attığımız adımların sonuçlarını görmek memnuniyet verici. Uluslararası alanda ay-yıldızlı bayrağımızı en iyi şekilde temsil eden Toprak’a ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyor, önümüzdeki yarışlarda başarılarının devamını diliyorum.”

Kaynak:https://gsb.gov.tr/haber-detay.html#430

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.