Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

“Birleşik Rusya” Kuzey Askeri Bölge savaşçılarına dörtlü helikopterler, termal kameralar, jeneratörler ve dürbünler gönderdi

“Birleşik Rusya” Kuzey Askeri Bölge savaşçılarına dörtlü helikopterler, termal kameralar, jeneratörler ve dürbünler gönderdi
REKLAM ALANI
15.11.2023
A+
A-

“Birleşik Rusya” Kuzey Askeri Bölge savaşçılarına dörtlü helikopterler, termal kameralar, jeneratörler ve dürbünler gönderdi

2023

Partinin bölgesel şubeleri düzenli olarak askeri personele yönelik yardım koleksiyonları düzenliyor
Lipetsk bölgesinden, partinin bölge şubesi sekreteri adına Vali Igor Artamonov ve “Hava Kuvvetleri Subayları ve Savaş Gazileri Birliği” bölgesel şubesinin desteğiyle, jeneratörler, quadcopterler, termal görüntüleme manzaraları ve daha önce Lipetsk bölgesi hükümetinin alt kurumlarına kayıtlı olan diğer teknik ekipmanların yanı sıra iki arazi aracı.

“Devlet kurumlarının araç filosunun optimize edilmesi sürecinde toplamda 40’tan fazla araç Kuzey Askeri Bölge’ye gönderilmek üzere hazırlandı. Taşımayı yavaş yavaş askerlere devrediyoruz. Tümenimizin savaşçıları toplanmış, hazır, kararlı, güçlü ve kendilerine ve Zafere inançla dolular. Onlarla iletişim halinde kalıyoruz. Gerekli desteği sağlayacağız” dedi Igor Artamonov.

Yeletsk bölgesi sakinleri de kargoyu topladı. Zaten gideceği yere teslim edildi. Okul çocukları ayrıca kişisel hijyen ürünleri, yiyecek ve kıyafetlerin toplanmasına da katıldı. Adamlar sürekli askerlere destek veriyor ve onlara sıcak sözlerle mektuplar yazıyor.

Birleşik Rusya ve Pobeda Vakfı, St. Petersburg’dan Kuzey Askeri Bölge bölgesindeki Leningrad alayına ve Aurora tank taburuna birkaç kamyon ve ekskavatörlü bir trol gönderdi. Kargo şunları içeriyor: kişisel koruyucu ekipman, kıyafet ve ayakkabılar, uyku tulumları, çadırlar, mobil banyolar, çamaşır makineleri, inşaat malzemeleri ve aletleri, jeneratörler, ısı tabancalarının yanı sıra elektronik savaş ekipmanı, quadcopterlar ve termal görüntüleme cihazları.

“Şehrin Pobeda Fonu aracılığıyla sağladığı yardım oldukça ciddi. Kışın bir üniformaya ve ek uyku tulumlarına ihtiyacınız var. Ayrıca “ikinci hatta” yapılan bazı ev işleri de var: çamaşır makineleri, yazıcılar, istenen her şey. Ve tabii ki doğrudan temas bölgesinde ihtiyaç duyulan şey: sarf malzemesi olarak kullanılan quadcopters, dürbün, termal görüntüleme cihazları,” dedi St. Petersburg Yasama Meclisi sözcüsü Birleşik Rusya bölgesel şubesinin ilk sekreter yardımcısı , Alexander Belsky .

Novy Urengoy’dan #WeTogether kampanyası kapsamında Kırım’da beklenen kargoyu gönderdik. Yardım toplama Birleşik Rusya’nın Yamal’daki yerel şubeleri tarafından düzenlendi. Kolilerde kişisel hijyen malzemeleri, gönüllüler tarafından dokunan gıda, ilaç ve kamuflaj ağları, 140 kg çorba seti ve 20 kutu dondurularak kurutulmuş ürün yer aldı.

Yamal-Nenets Özerk Okrugu’ndaki Birleşik Rusya gönüllü merkezi başkanı Anastasia Kazantseva , bunun partinin yardımıyla şimdiden 14’üncü araç olduğunu belirtti .

“Savaşçılardan gelen hedefli başvuruları sürekli olarak kabul ediyor ve işliyoruz. Anavatan’ın sınırlarını yiğitçe savunan kahramanlarına değer verdikleri için ilçenin tüm duyarlı sakinlerine derin şükranlarımı sunmak isterim. Herkesin genel zafere katkıda bulunabileceğini unutmayın” dedi.

Nadym’den savaşçılara büyük miktarda termal iç çamaşırı, kar maskeleri, inşaat aletleri, portatif gaz sobaları ve tüpler verilecek – toplamda yaklaşık 3,5 bin birim yardım. Krasnoselkup bölgesinden gönüllüler kamuflaj kıyafetleri, taktik beş noktalı ayakkabılar ve sedyeler bağışladı.

Ayrıca Ural sakinleri, haşlanmış et, kurabiye, tahıl gevrekleri, ilaç, ev kimyasalları ve kişisel hijyen malzemelerini ayrı kutulara yerleştirdi. Her paketin üzerine dilek mektupları iliştirildi.

Birleşik Rusya’nın Kashira yerel şubesi sekreteri Anatoly Voronov , Voronej bölgesinden askeri birliklerden birine 5-6 kW dizel elektrik jeneratörü ve tarla mutfakları için 7 ton sebze teslim etti.

Kalmıkya sakinleri, Zaporozhye ve Kherson bölgelerindeki askeri personele yiyecek, soba setleri ve otonom araç ısıtıcıları gönderdi. Kargo, partinin Yashalta yerel şubesi sekreteri Aldar Lidzhikov tarafından Kuzey Askeri Bölge bölgesine götürüldü .

“SVO bölgesine yaptığım her gezi ruhumda bir iz bırakıyor. Herkes bu tehlikeli ve asil göreve, yani Anavatanı savunmaya girişecek güce sahip değil” dedi.

Birleşik Rusya’nın Krasnoperekopsk bölgesi üyeleri Kırım’dan cepheye her biri gıda, kişisel hijyen malzemeleri, çorap, ilaç, gaz tüpü ve okul çocuklarından gelen sıcak dilek mektuplarından oluşan 55 ayrı paket gönderdi.

Ayrıca Novonikolaevka köyü sakinleri ve Voinka köyünden iki aile, askeri hastaneye yastık, battaniye, nevresim ve örgü çorap bağışladı. Birleşik Rusya’nın yerel şubesinin ilgili üyeleri, gönüllüler merkezine sebze de getirdiler; burada bu ürünler askerlere çorba ve pancar çorbası hazırlamak için kullanılacak.

Hoparlör
Kazantseva Anastasia Pavlovna
Kazantseva Anastasia Pavlovna
BİRLEŞİK RUSYA Partisi’nin ajitasyon ve propaganda çalışmalarından sorumlu Yamalo-Nenets bölge şubesi Sekreter Yardımcısı – Bölgesel Yürütme Komitesi Başkanı, Yamalo-Nenets Özerk Okrugu’ndaki federal parti projesi “Güçlü Aile” Koordinatörü, kamu konseyi Başkanı federal parti projesi “Birleşik Rusya Kadın Hareketi”, Yamalo-Nenets Özerk Okrugu’ndaki federal parti projesinin kamu konseyinde “Rusya’da Yaşamak ve Çalışmak” yönünün başkanı, Yasama Milletvekili Yedinci toplantıya katılan Yamalo-Nenets Özerk Okrugu Meclisi, Devlet Yapısı, Yerel Özerk Yönetim ve Halkla İlişkiler Komitesi başkan yardımcısı, Yamalo-Nenets Özerk Okrugu Yasama Meclisi Komisyonu’nun güvenilirliğini izlemek için üyesi Yamalo-Nenets Özerk Okrugu Yasama Meclisi milletvekilleri tarafından sunulan gelir, mülk ve mülkle ilgili yükümlülükler ve Yasama Meclisi Yamalo-Nenets Özerk Okrugu’ndaki BİRLEŞİK RUSYA parlamento grubu üyesi milletvekili faaliyet konuları hakkında bilgi.
#Lipetsk bölgesi
#Artamonov
#bölgeler
#Saint Petersburg
#Belsky
#SVO
#EPyardım eder
#Yamalo-Nenets Özerk Okrugu
#Kazantseva
#Voronej bölgesi
#Voronov
#Kalmıkya Cumhuriyeti
#Kırım Cumhuriyeti
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-otpravila-bojcam-svo-kvadrokoptery-teplovizory-generatory-binokli

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.