Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
28.08.2022
A+
A-

Turan Teşkilatı Onursal Başkanı ve Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Turan Teşkilatı Onursal Başkanı Abdülkadir Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi; 30 Ağustos Zaferi, Çanakkale’den Sakarya’ya uzanan kahramanlık destanının yazıldığı ve milletimizin zalimlere karşı omuz omuza mücadelesinin zaferle taçlandırıldığı tarihtir. Bu zaferin 100. Yıldönümünü milletçe gurur ve onurla yaşıyoruz.

30 Ağustos, Vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için, canları pahasına cepheden cepheye koşan, vatan ve hürriyet aşkı, bayrak sevgisi gibi değerleri her şeyden üstün tutarak düşmana karşı gözlerini kırpmadan mücadele veren Aziz Türk Milletinin var oluş öyküsü, ümidi tükenmiş binlerce insanın tüm dünyaya baş kaldırışı, imkansızlıkların bahane olmayacağının en büyük kanıtıdır.

Dün olduğu gibi bugünde, her yerde ve her ferdimizle, milletçe devletimizin bekası, milletimizin refahı için çalışmaya, dünyanın gelişmiş ülkeleri ile her alanda yarışmaya ve evrensel insanlık değerlerinin savunulmasına öncülük etmeye, mazlumların yanında, zalimlerin ve vatan hainlerinin ise karşısında olmaya, her zamankinden daha fazla azimli ve kararlıyız. Bu kararlılığımızı aziz milletimiz, 15 Temmuz’da vatan hainlerinin ihanet kalkışmasına verdiği destansı cevapla bir kez daha tüm dünyaya ilan etmiştir.

Bu toprakları vatan kılmak için ecdadımızın ödediği bedeller ile milletimizin mücadele azmi, Cumhuriyetimizin en büyük güvencesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; vatanımız uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi de minnetle anıyor, 100. yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.