Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu °C

Birleşik Rusya, MGER ve Tüm Rusya Sambo Federasyonu ülke çapında bir dizi sambo turnuvası başlattı

Birleşik Rusya, MGER ve Tüm Rusya Sambo Federasyonu ülke çapında bir dizi sambo turnuvası başlattı.

Birleşik Rusya, MGER ve Tüm Rusya Sambo Federasyonu ülke çapında bir dizi sambo turnuvası başlattı
REKLAM ALANI
06.10.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, MGER ve Tüm Rusya Sambo Federasyonu ülke çapında bir dizi sambo turnuvası başlattı
2024,

İlk turnuva Shakhtersk’te (DPR) düzenlendi
“Sambo İçin” parti projesine göre Shakhtersk’teki turnuva 15-17 yaş arası erkek ve kız çocukları arasında düzenlendi. Gösteri performansları ve çocuklara yönelik ustalık sınıfı, Avrupa Şampiyonu, Dünya Kupası galibi Alexey Merzlikin ve Avrupa Kupası galibi Ilya Somov tarafından gerçekleştirildi .

MGER Başkanı Anton Demidov , “Sambo’yu teşvik etmek ve çocuklara bu tür orijinal Rus sporlarına olan sevgiyi aşılamak için aktif olarak çalışıyoruz” dedi .

Tüm Rusya Sambo Federasyonu Başkanı Sergei Eliseev , “Sambo İçin” parti projesinin koordinatörü, Vladimir Putin’in doğum gününe adanmış sambo turnuvaları düzenleme fikrini destekledikleri için “Genç Muhafızlar” ve “Birleşik Rusya”ya teşekkür etti .

“Bu tür eylemlerin, sporumuzun Anavatanımızın her köşesinde gelişmesi ve yaygınlaşması üzerinde olumlu bir etkisi olacağından eminiz” dedi.

Hoparlör
Demidov Anton Vyacheslavovich
Demidov Anton Vyacheslavovich
“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” STK Başkanı, yedinci toplantı Penza Bölgesi Yasama Meclisi milletvekili
#turnuvalar
#sambo
#MGER
#partproje
#Zasambo
#bölgeler
#DPR
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-mger-i-vserossijskaya-federaciya-sambo-dali-start-serii-turnirov-po-sambo-po-vsej-strane

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.